Beyerdynamic UNITE

Beyerdynamic UNITE uit voorraad leverbaar 

Beyerdynamic UNITE is nu in Nederland direct uit voorraad leverbaar. UNITE is het meest veelzijdige communicatie platform ter wereld voor:

✔️ Fysieke en virtuele rondleidingen
✔️ Multi-language vertalingen
✔️ Draadloze ringleiding
✔️ Intercom
✔️ Livestreaming
✔️ Hybrid learning
✔️ En nog veel meer...

Ontvangers, zenders (evt met talk-back), headsets en laadstations

Ontvangers, zenders (evt met talk-back), headsets en laadstations


UNITE bestaat uit een groot aantal componenten waaruit verschillende setups samengesteld kunnen worden. De draadloze technologie werkt op DECT, waardoor een stabiel platform wordt geboden.


Rondleiden

Van fysieke tot virtuele rondleidingen

Met UNITE zorg je voor een optimale verstaanbaarheid tijdens rondleidingen en kan er tegelijk in 2 richtingen gecommuniceerd worden.


Virtueel rondleiden


Dankzij de USB-C connector koppel je de ontvanger direct op een smartphone, waardoor je ook virtuele rondleidingen kunt geven.


Vertalen


Het is een ideaal systeem voor vertaaloplossingen. In een kerk, tijdens congressen of presentaties. UNITE ondersteunt ook een fluistertolk functie.


Ringleiding


Slechthorenden zijn betrokken omdat zij gebruik kunnen maken van de inductielus die op de ontvanger aangesloten kan worden.


Unite Live streaming

Support voor livestreaming

Paneldiscussies, online bijeenkomsten, seminars, product presentaties of een complete talkshow. Met UNITE kunnen 3 sprekers tegelijk weergegeven worden aan de kijkers en volgers van het evenement. Uniek is het toevoegen van een Social Media Manager die middels de talk-back functie input kan geven op de sprekers van bijvoorbeeld vragen die op Facebook, YouTube of Instagram gesteld worden. Zo ontstaat er een live, online verbinding tussen sprekers en publiek.


Hibrid learning


De online webinars en cursussen schieten als paddenstoelen uit de grond. UNITE kan ingezet worden om instructies op draadloze en kraakheldere wijze over te brengen op de deelnemers aan de andere kant van het scherm.


Intercom


Training en regie

Communiceer met zoveel mensen als je wilt, met maximaal drie mensen per groep die full duplex tegelijkertijd spreken. Unite is betrouwbaar dankzij een groot werkbereik, lange gebruiksduur en automatisch frequentiebeheer. Met verschillende bedrijfsmodi "push to talk" of "on/off" bent u uitgerust voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.