Pro AV preferred supplier 94GreenTV

De Surinaamse omroep 94GreenTV heeft voor Pro AV gekozen als preferred supplier als adviseur en leverancier van audiovisuele apparatuur. Voor de realisatie van de verschillende projecten en uitzendingen is up to date technische apparatuur nodig. In Pro AV heeft 94GreenTV een passende partner gevonden.

Even voorstellen

94GreenTV is dé groene omroep van Suriname. Een media organisatie die gespecialiseerd is in het maken van natuurfilms, informatieve programma’s over groen gerelateerde onderwerpen en ontwikkelingen in het bijzonder in Suriname worden belicht. Toen de organisatie begon bestond Suriname voor 94% uit groen. Inmiddels is dat gedaald naar 93%. 94GreenTV wil dit prachtige groene land beschermen en de grote diversiteit aan flora en fauna vast leggen op camera. Suriname is ook als een van de weinig landen 'carbon negative'.

Wat doet 94GreenTV

Delicate kwesties aanpakken, bijzondere projecten uitlichten, introduceren van inspirerende mensen en hun ideeën en initiatieven. Thema’s zijn cultuur, milieu, duurzaamheid, natuur, toerisme, green lifestyle en maatschappelijke verantwoordelijkheid. De visie / droom van 94GreenTV is dat de natuurlijke rijkdom van de wereld, in bijzonder Suriname behouden blijft en verduurzaamd wordt voor de komende generaties. Het team gelooft dat in deze groene rijkdom een gouden toekomst ligt opgesloten voor Suriname – een toekomst die stad en platteland, mens en natuur, welvaart en welzijn omvat. Het moet via de media mogelijk zijn mensen aan te zetten en te inspireren tot de hiervoor benodigde gedragsverandering.