Julius van der Werf, Sneek
Draadloos presenteren en Video Conferencing
Gemeente Súdwest Fryslân
Het nieuwe vergaderen: Vergader effectief, ook op 1,5m!
Makkelijke bediening
Maak uw presentatieruimte snel en eenvoudig gebruiksklaar
MiXL, Sneek
Beeldschermen, audio ondersteuning, draadloos presenteren en narrowcasting
In één klik draadloos presenteren
AB Vakwerk, Sneek
Beeldschermen, audio ondersteuning, draadloos presenteren en narrowcasting

Optimale beeldoplossingen 

PRO AV creëert beeldoplossingen met de focus op eenvoud, doeltreffendheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij dragen zorg voor de achterliggende infrastructuur en optimale afstemming op aanvullende (geluids)toepassingen. 

 

Professionele beeldinstallaties 

PRO AV levert en installeert beeldinstallaties voor presentatiedoeleinden, efficiënt vergaderen, narrowcastingsystemen, digitale schoolborden, maar ook beamers, projectoren, displays, beeldschermen en touchscreens voor bedrijven, instellingen en verenigingen.


Draadloos presenteren

Voor de beeldvoorzieningen geldt dat er uiteraard een presentatie gegeven moet kunnen worden. Regelmatig worden presentaties en vergaderingen vertraagd door gebrekkige techniek.

Tegenwoordig kan dit effectief gedaan worden met behulp van een draadloze verbinding op basis van een WiFi signaal, presenteren met één druk op de knop. Alle gebruikers, ook gasten, kunnen met één klik verbinding maken en meteen gegevens delen, zonder training. Gebruikers sluiten de Button aan op hun pc of Mac en klikken erop om de inhoud van hun laptop op het grote scherm  weer te geven. Met een app of via Airplay kunnen gebruikers ook gegevens van hun mobiele telefoons of tablets delen (BYOD Bring Your Own Device).


Narrowcasting | Informatiezuilen

Narrowcasting werkt als een soort multimediale nieuwsbrief. Het is een mooie en moderne manier om intern (met het eigen personeel) of extern (met klanten en bezoekers) te communiceren. 

Heeft u interesse in één van bovenstaande oplossingen of wilt u andere wensen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee om een adequate en gebruiksvriendelijke oplossing te realiseren!


Vergaderingen | Presentaties | Lezingen

Wist u dat 80% van de vergaderingen niet op tijd begint? Een van de oorzaken is haperende techniek. De apparatuur werkt eenvoudigweg niet of medewerkers krijgen de apparatuur ‘niet aan de praat’.  Een ander euvel van rammelende techniek is een slechte spraakverstaanbaarheid. Vergaderingen verlopen hierdoor rommelig, aandacht in de zaal verslapt tijdens een lezing en er ontstaan irritaties wanneer de techniek hapert tijdens een presentatie. 

PRO AV draagt zorg voor oplossingen met: 

  • Perfecte compositie van beeld en geluid
  • Techniek die wérkt
  • Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid
  • Maatwerk: apparatuur die optimaal is afgestemd op de betreffende ruimte

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Branches

Meer dan 25 jaar ervaring

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Meer dan 25 jaar ervaring

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Meer dan 25 jaar ervaring

 

Als audiovisueel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.