Julius van der Werf
Muziek op de werkvloer: Omdat werken met muziek veel leuker is!
Probo Sign, Dokkum
15.000 m2 kraakheldere achtergrondmuziek
Hoekstra Transport BV, Sneek
Achtergrondmuziek op de werkvloer "Muziek werkt mee binnen ons bedrijf"
JET BIK, Opmeer
Achtergrondmuziek, pauzesignalering en omroepinstallatie voor nieuwe productielocatie
De Vries Trappen, Heerenveen
Achtergrondmuziek met multizonesysteem
DHSS, Den Helder
Achtergrondmuziek in productieruimtes

Geluidsinstallatie bedrijfshal 

Noord-Nederland

PRO Audio Visueel is de specialist voor het aanleggen van een centrale geluidsinstallatie in uw bedrijfshal. Want u luistert toch ook naar de radio in uw werkplaats, fabriek of magazijn? Laat muziek positief meewerken in uw bedrijf en kies voor bedrijfsradio op de werkvloer!


Vanuit onze vestiging in Sneek leveren wij geluidsinstallaties bij bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland.

 

“We hebben de geluidsinstallatie nu een aantal weken in gebruik en het bevalt goed. De installatie is makkelijk in gebruik. Na installatie hebben we nog een paar aanpassingen laten uitvoeren, dat is goed uitgevoerd. In het magazijn, de fabriek en de kantoren kunnen we onafhankelijk van elkaar het volume en de zenderkeuze regelen. De service van PRO AV is zowel voor, tijdens als na de installatie goed bevallen.”

 

Lammert Swart, 

Technisch Adjunct Directeur

De Vries Trappen

 

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

PRO AV is Business Audio Systems Installatie Partner. In Nederland worden geluidsinstallaties geïnstalleerd in projecten door de Business Audio Systems Installatie Partners. Een groep getrainde en gecertificeerde installatiebedrijven met lokale focus, die naast geluidssystemen meer te bieden hebben in hun audiovisuele installatiepakket. Installatiebedrijven met passie voor muziek op de werkvloer.

Apart Audio Nederland op RTLZ

 

Onlangs was Ferdi van den Berg, Business Audio Systems, te zien in het programma ‘Doe maar duurzaam’ op RTLZ.

Hij vertelt over het functioneel toepassen van een geluidsinstallatie in een bedrijfshal met achtergrondmuziek, radio op de werkvloer.

Andere audiovisuele oplossingen voor 

bedrijven vindt u op onze pagina Bedrijf>> 

Zelf installeren? 

Wij stellen graag een pakket voor u samen!