Inferno AV exclusief dealer IAdea Digital Signage oplossingen

 

Vanaf nu is Inferno Audio Visueel exclusief dealer van IAdea digital signage oplossingen in Friesland.

Inferno AV is vakautoriteit op het gebied van audiovisuele toepassingen in bedrijfsleven, zorg, overheid en onderwijs en gaat in deze een partnerschap aan met AV Integrate, importeur van IAdea digital signage oplossingen. “De vraag naar een eenvoudig te beheren beeldscherminformatiesysteem werd steeds vaker bij ons neergelegd”, aldus Jelle Heeringa, eigenaar van Inferno. “We gingen op zoek en kwamen uit bij IAdea.”

 

“IAdea biedt een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem waarop diverse softwaretoepassingen mogelijk zijn”, legt Heeringa uit. “De gebruiker zit bovendien niet meer vast aan abonnementskosten en kan hierdoor aanzienlijk in kosten besparen.” Digital Signage kan op verschillende manieren toegepast worden. U kunt denken aan bijvoorbeeld Welkomstberichten en Digitaal Menuborden bij de Horeca, Maar ook Product Informatie en Openingstijden voor de Retail. Ook kunt u denken aan Agenda en Informatie voor Bedrijven en Verenigingen

 

Richard Grevelink, eigenaar van AV Integrate, importeur van professionele audiovisuele systemen: “IAdea biedt diverse mediaspelers die de zwakste schakel in een narrow casting systeem, namelijk de pc, vervangen. Door gebruik te maken van stabiele, krachtige mediaspelers worden hoge resolutie foto’s en video’s goed weergegeven, waarbij duurzaamheid en een lange levensduur gegarandeerd zijn.”

“Met Inferno AV hebben wij de juiste partner gevonden om IAdea digital signage in Friesland verder uit te rollen. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Jelle en zijn team”, besluit Grevelink.