Audiovisueel specialist en vakautoriteit van Noord Nederland

Het begon allemaal in 1993 in de garage van Jelle Heeringa. Als DJ en muziekliefhebber verzorgde Jelle samen met zijn zwager Arie Pander en zijn echtgenoot Jannie drive-in shows tijdens feesten, partijen en bedrijfsfeesten. Jelle verzorgde de apparatuur en trad regelmatig op als DJ. Vanaf 2001 opereerde Jelle Heeringa onder de naam Inferno Stage Utilities. Het team groeide uit tot vijf mensen en was destijds gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. Door de toenemende vraag naar professionele audiovisuele begeleiding van corporate events maakte het bedrijf een stevige groei door.

Audiovisuele totaaloplossingen

 

 

In 2006 betrok Inferno AV het huidige bedrijfspand aan de Zeilmakersstraat in Sneek. De vraag naar audiovisuele begeleiding van corporate events liep met de intrede van de recessie in 2010 terug. Arie besloot een andere koers te gaan varen en stapte uit het bedrijf. 

Jelle had inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en beschikte over zeer veel (product)kennis en besloot daarop in te zetten. Hij verlegde de focus naar het ontwikkelen van audiovisuele totaaloplossingen voor bedrijfsleven, overheid, horeca, kerken en multifunctionele centra.

In 2021 zijn installatie- en verkoopactiviteiten van Pro Facilities uit Drachten overgenomen en is gelijktijdig de tenaamstelling gewijzigd naar PRO AV.

Watch, listen, compose, deliver

 

De ambitie van PRO AV is audiovisueel kunstenaarschap met de volmaakte compositie van beeld, licht en geluid voor iedere ruimte. De oplossingen van PRO AV kenmerken zich daarnaast door hun effectiviteit. Geen onnodig dure oplossingen maar concepten met de focus op bedieningsgemak en doelgerichtheid. Het huidige team bestaat uit zes professionals die graag voor iedereen klaar staan. De sfeer is gemoedelijk, servicegericht en professioneel. Inmiddels is PRO AV uitgegroeid tot dé audiovisuele specialist en vakautoriteit van Noord Nederland.

Jelle Heeringa

Wij sponsoren:

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Wij werken o.a. voor: