Achtergrondmuziek Hoekstra BV

Onlangs is het nieuwe crossdock van Hoekstra BV in Sneek geopend, muziek op de werkvloer voor de medewerkers mag daar natuurlijk niet ontbreken. Voor Hoekstra BV is het belangrijk dat de achtergrondmuziek vanaf één punt aangestuurd en gecontroleerd kan worden. Verder is het van belang dat het volume van de achtergrondmuziek evenredig verdeeld wordt over de ruimte waar de medewerkers werkzaam zijn. Inferno Audio Visueel is de trotse leverancier van de ideale geluidsinstallatie.

Bart Remery, Financial Manager van Hoekstra BV licht toe: “In het nieuwe crossdock van Hoekstra BV wordt tot in de late uurtjes gewerkt. Achtergrondmuziek voor de medewerkers kan daar natuurlijk niet ontbreken. Het zijn de noodzakelijke arbeidsvitamines, de muziek werkt mee binnen ons bedrijf.”


Pendel luidspreker

In verband met de hoogte en het grote oppervlak van het nieuwe crossdock, is er gekozen voor een pendel luidspreker. De Community Pro DP6 is een 6,5” pendel luidspreker welke is ontworpen om muziek af te spelen en omroep weer te geven in open ruimtes, of ruimtes met een zeer hoog plafond. De geluidskwaliteit is indrukwekkend. Alle bekabeling is netjes weggewerkt in een cover aan de bovenzijde, zodat de pendel er esthetisch gezien perfect uitziet.


Internet radio

De muziekbron is afkomstig van de Apart PMR4000R – internettuner / mediaplayer. In bedrijfshallen is het ontvangst van radiostations vaak slecht. Door gebruik te maken van een internet-tuner zal het ontvangst gewoon stabiel zijn. Bij Internet radio is er de keuze uit duizenden zenders. Bovendien is de audio overdracht vanaf de radio naar de geluidsinstallatie uitstekend.


Hoekstra BV

Hoekstra BV is een familiebedrijf met een vast team van 80 medewerkers. Als logistiek dienstverlener is Hoekstra BV gespecialiseerd in transport van niet-standaard producten. Dit zijn goederen die afwijkend van vorm of grootte of juist zeer breekbaar zijn. De afgelopen 85 jaar heeft Hoekstra BV zich ontwikkeld tot een allround dienstverlener met drie pijlers: transport, warehousing en verhuizen. Het nieuwe crossdock heeft een inhoud van 27.000 m3 met 32 docklevelers.


Omroepinstallatie in uw bedrijfshal?
Doe uw medewerkers een plezier en leg een centrale radio installatie aan in uw bedrijfshallen. Net als Hoekstra BV heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw bedrijfsruimte.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.