Achtergrondmuziek Visser Leeuwarden

In het nieuwe bedrijfsgebouw van Visser Leeuwarden mag radio op de werkvloer natuurlijk niet ontbreken. Voor het nieuwe bedrijfspand zocht Visser Leeuwarden advies voor een audio systeem met optie tot omroepinstallatie en pauze signalering. Met deze vraag kwam Visser bij Business Audio Systems. Als installatiepartner van B.A.S. is Inferno Audio Visueel samen met Visser Leeuwarden op zoek gegaan naar de beste luidspreker voor de verschillende productieruimtes en kantoren met een totale oppervlakte van ruim 6000 m2.


Pendule luidsprekers voor egale dekking
In het hoge dak van het magazijn, de assemblage, de spuiterij en service afdeling zijn Apart Audio pendule luidsprekers opgehangen. Het resultaat is een egale dekking van de bedrijfsradio over het hele oppervlak van de bedrijfshal en een indrukwekkende geluidskwaliteit. Naast pendule luidsprekers zijn er ook opbouwspeakers en plafondluidsprekers geïnstalleerd.


Centrale geluidsinstallatie
De apparatuur is centraal weg gebouwd. Een centrale geluidsinstallatie heeft vele voordelen. Dit type installatie zorgt bijvoorbeeld voor minder kans op storingen, dan wanneer de apparatuur overal verspreid is. De centrale radio installatie is aangevuld met pauzesignalering en een eenvoudig te bedienen omroepmicrofoon.


Internetradio: kraakhelder, stabiel en storingsvrij
Als afspeelbron is een internetradio geleverd. Er is bewust gekozen voor een eenduidig muziekklimaat in de productieruimtes door overal één zender weer te geven. Dit zorgt voor een rustige werksfeer. Het signaal van de internettuner is kraakhelder, stabiel en storingsvrij door de uitstekende internetverbinding die beschikbaar is. Verder heeft de Internet-tuner Spotify Connect! Daarmee is het mogelijk om vanaf elk ‘device’ dat aangesloten is op hetzelfde internet-netwerk ook draadloos een eigen Spotify playlist af te spelen.


Visser Leeuwarden
Visser Leeuwarden is in Nederland marktleider op het gebied van ambulancebouw. Daarnaast houdt het bedrijf zich ook intensief bezig met de ontwikkeling en inrichting van voertuigen voor defensie en brandweer. De medewerkers van Visser zorgen ervoor dat zij veilig, goed en met trots hun werk kunnen doen. Visser Leeuwarden bestaat meer dan honderd jaar en heeft een excellente reputatie opgebouwd als producent van kwalitatief hoogwaardige ambulances, defensie-, politie– en lichte brandweervoertuigen.

Omroepinstallatie in uw fabriekshal?
Doe uw medewerkers een plezier en leg een centrale radio installatie aan in uw bedrijfshallen. Net als Visser Leeuwarden heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw bedrijfsruimte.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.