AV installatie Dokwurk Dokkum

De nieuwe huisvesting van Dokwurk in Dokkum heeft PRO AV ingericht met audiovisuele installaties. Het bedrijfspand van ruim 8000 vierkante meter aan kantoren en bedrijfshallen biedt ruimte aan ruim 300 medewerkers.  De installatie omvat onder andere vergadersystemen, videoconferencing, achtergrondmuziek, pauzesignalering en presentatiesystemen.

 

Achtergrondmuziek op de werkvloer
Uitgangspunt is dat elke productiehal een zelfstandige eigen radio-installaties heeft, welke ook allemaal geheel onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren. De achtergrondmuziek op de werkvloer is per fabriekshal en het daar aan gekoppelde magazijn aangesloten op een eigen centrale audioinstallatie met internettuner. Deze apparatuur is geplaatst op het bijbehorende kantoor van de leider/coach. Dat geldt voor de 4 Industriehallen en ook voor de ‘Robuust 2’ hal en de ‘Robuust 1’ hal. Elke afdeling heeft een eigen pauze-signalering. Voor de Binnenstraat en de aangrenzende Kantine heeft ook een eigen radio-installatie, aangevuld met een draadloze microfoon. De bediening van dit deel wordt gedaan vanuit de Receptie.

 

Hybride vergaderruimtes
Presenteren, vergaderen, video conferencing; het is allemaal mogelijk in de hybride vergaderruimtes en kantoren van Dokwurk. De Prowise Touchscreen Ten schermen aangevuld met de Prowise MOVE Full-HD camera zorgen voor kraakheldere spraak en beeld tijdens videovergaderingen.

Dokwurk (voorheen NEF)
Dokwurk voert voor een aantal gemeenten de Participatiewet uit. Dokwurk begeleidt (reïntegreert) mensen met een Wsw-indicatie en mensen die een (bijstands)uitkering ontvangen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met het UWV, de gemeenten en de opleidingsinstellingen. Dokwurk heeft vestigingen in Dokkum en Kollum.


Audiovisuele oplossingen voor uw bedrijf?
Achtergrondmuziek in een ontvangsthal, kantoor of fabriekshal. Presentaties met beeld en geluid en videoconferencing. Audiovisuele toepassingen zijn niet meer weg te denken uit ons zakelijk leven. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel; steeds meer toepassingsmogelijkheden en slimme oplossingen zijn ook voor uw bedrijf binnen handbereik.


Audiovisueel bedrijf Pro AV creëert audiovisuele totaaloplossingen met de focus op eenvoud, doeltreffendheid en gebruikersgemak. Wanneer u meer informatie wilt over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over audiovisuele oplossingen voor bedrijven bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vakmensen nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


PRO AV is trots partner van Business Audio Systems.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw bedrijfsruimte.​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.