Geluidsinstallatie Demaco

Demaco Holland uit Noord-Scharwoude vindt radio op de werkvloer belangrijk. De oude geluidsinstallatie had geen egale spreiding in de fabriek en de luidsprekers stonden te hard. Met deze vraag kwam Demaco bij Business Audio Systems. Als installatiepartner van B.A.S. is Inferno Audio Visueel samen met Demaco op zoek gegaan naar de beste luidspreker voor de vier productieruimtes met een totale oppervlakte van 3600 m2. In totaal zijn 11 pendule luidsprekers en een centrale geluidsinstallatie geïnstalleerd.


Voordelen van pendule luidsprekers
In het hoge dak van de fabriekshallen zijn APART Audio pendule luidsprekers opgehangen. Het resultaat is een egale dekking over het hele oppervlak en een sterk verbeterde geluidskwaliteit. In de oude situatie werd gebruik gemaakt van 17 opbouwluidsprekers. Bovendien is per sectie het volume ingeregeld, het omgevingsgeluid van de machines verschilt namelijk sterk.

Centrale geluidsinstallatie
De apparatuur is centraal weg gebouwd in een 19” wandrack. Een centrale geluidsinstallatie heeft vele voordelen. Dit type installatie zorgt bijvoorbeeld voor minder kans op storingen, dan wanneer de apparatuur overal verspreid is.


Storingsvrije weergave van radio
Als afspeelbron van de bedrijfsradio is een internetradio geleverd. Er is bewust gekozen voor een eenduidig muziekklimaat in de productieruimtes door overal één zender weer te geven. Dit zorgt voor een rustige werksfeer. Het signaal van de internetradio is kraakhelder, stabiel en storingsvrij door de uitstekende internetverbinding die beschikbaar is.


Demaco Holland
Demaco Holland uit Noord-Scharwoude is expert op het gebied van cryogene techniek. Ze bouwen infrastructuren voor het vervoer en de toepassing van vloeibare industriële gassen met een extreem lage temperatuur. Tussen de -160 en -271 graden Celsius, om precies te zijn. Geen cryogeen vraagstuk is hun te gek.

Omroepinstallatie in uw fabriekshal?
Doe uw medewerkers een plezier en leg een centrale radio installatie aan in uw bedrijfshallen. Net als Demaco heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw bedrijfsruimte.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.