Geluidsinstallatie Probo

“Wij zijn opzoek naar een oplossing om in onze bedrijfshallen muziek te kunnen afspelen. Onze hallen hebben ongeveer een oppervlakte van 15.000 m².” Met deze vraag kwam Probo uit Dokkum bij Business Audio Systems. Als installatiepartner van B.A.S. is Inferno Audio Visueel samen met Probo op zoek gegaan naar de beste luidspreker voor elke ruimte. In totaal zijn 11 verschillende zones voorzien van achtergrondmuziek, een resultaat om trots op te zijn!

 

Specifieke luidsprekers per afdeling
Per afdeling vinden bij Probo andere werkzaamheden plaats. Met deze werkzaamheden komt ook verschil in lawaai los. En dit lawaai heeft effect op de verstaanbaarheid van de radio. Op basis van de demonstratie opstellingen en de vergelijkingen van luidsprekers is per afdeling de beste luidspreker gekozen. In de hoge fabriekshallen zijn in de nok Community pendule luidsprekers opgehangen voor een egale dekking over het hele oppervlak. Bovendien is per sectie het volume ingeregeld, het omgevingsgeluid van de machines verschilt namelijk sterk.
De ruimtes met een laag plafond zijn voornamelijk ingericht met de MASK opbouwluidspreker van APART, welke zeer geschikt is voor de weergave van achtergrondmuziek en mededelingen.

 

Centrale geluidsinstallatie
De apparatuur is centraal weg gebouwd in een 19” wandrack. Een centrale geluidsinstallatie heeft vele voordelen. Dit type installatie zorgt bijvoorbeeld voor minder kans op storingen, dan wanneer de apparatuur overal verspreid is. Met de omroepmicrofoon kan met één druk op de knop door alle luidsprekers mededelingen weergegeven worden.
In 11 verschillende ruimtes is een volume-regelaar gemonteerd, zodat per ruimte het volume enigszins bij geregeld of voor bijeenkomsten uitgeschakeld kan worden. Het systeem is grotendeels geautomatiseerd. Op gewenste tijdstippen wordt de muziek op de werkvloer ingeschakeld en ook weer uitgeschakeld. Voor de Technische Dienst is een User Interface gemaakt waarmee de TD kan inloggen in het systeem en bepaalde aanpassingen kan maken. Denk dan bijvoorbeeld aan aanpassingen in het (maximaal toegestane) volume per zone.

De centrale geluidsinstallatie is gekoppeld met brandmeldinstallatie (BMI). Bij activatie van de ontruimingsinstallatie wordt de muziek uitgeschakeld.

 

Probo
Voor ondernemers die waarde toevoegen in print is Probo uit Dokkum de ideale partij. Het bedrijf met 350 man aan personeel, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van spandoeken, vlaggen en verschillende soorten reclamemateriaal. In 2001 werd Probo opgericht.

 

 

Omroepinstallatie in uw fabriekshal?
Doe uw medewerkers een plezier en leg een centrale radio installatie aan in uw bedrijfshallen. Net als Probo heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.

 

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw bedrijfsruimte.

 

Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.