Signageplayers bij Sonnema

De rondleidingen en presentaties in het bezoekerscentrum op diverse punten ondersteunen door een film te kunnen vertonen van onder andere het productieproces. Met deze vraag kwam Sonnema uit Bolsward in Friesland, van de vermaarde Sonnema Berenburg bij Inferno Audio Visueel. Belangrijke kenmerken van de oplossing zijn de kwaliteit, het gebruiksgemak en de stabiliteit van het geheel!


Eenvoudige bediening met één knop
Aan het traject van de rondleiding door de Sonnema bottelarij en kruidenzolder zijn drie beeldschermen toegevoegd. Op deze displays worden films die de rondleidingen ondersteunen stabiel en vlekkeloos in een ‘loop’ achter elkaar afgespeeld met behulp van een ‘signage-player’. De Gastvrouw kan met één druk op de knop de films op de drie displays kan activeren en laten afspelen.


Signage player
Door slim gebruik te maken van displays op de plaatsen waar het bericht de maximale impact heeft, worden de bezoekers op maat bereikt met signage players. Via professionele displays wordt op het juiste moment en aan de juiste kijkers op een zeer gerichte manier gecommuniceerd en gereageerd. Dynamische informatievoorziening, dat is waar Digital Signage voor staat.


Sonnema, Bolsward
Sterk en eigenzinnig sinds 1860, bij Sonnema wordt met trots en passie Sonnema Berenburg volgens dezelfde geheime receptuur als Fedde Sonnema in 1860 gemaakt.  Al sinds 1860 wordt het oorspronkelijke Berenburg recept gebruikt en dit zal ook altijd blijven gebeuren! In het Sonnema bezoekerscentrum duik je even terug in de tijd. In een uur tijd word je meegenomen door de geschiedenis van Sonnema Berenburg. De rondleiding bestaat o.a. uit een brand movie, een kijkje op de kruidenzolder en een rondleiding in de Sonnema bottelarij. Na afloop van de rondleiding wordt er natuurlijk geproefd.

Presentatie oplossingen in uw bedrijf?
Wilt u net als Sonnema uw bezoekers of medewerkers informeren via beeldschermen? Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele oplossing voor uw bedrijf of instelling.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.