Súdwesthûs Súdwest Fryslân

Op zaterdag 2 februari 2019 is het nieuwe publiekscentrum van de Gemeente Súdwest Fryslân geopend genaamd het Súdwesthûs. De ingang van het gemeentehuis is verhuisd van Marktstraat 15 naar Marktstraat 8. Aan de overkant van het Stadhuis.


Vergaderruimtes
In het Súdwesthûs zijn diverse vergaderruimtes en ook bespreekruimtes aanwezig. Inferno Audio Visueel heeft deze ruimtes mogen voorzien van beeldschermen inclusief de mogelijkheid om draadloos te verbinden met deze schermen voor het weergeven van een presentatie of documentatie.


Informatief
In de ontvangstruimte van het Súdwesthûs heeft Inferno Audio Visueel verschillende beeldschermen geplaatst waarop men informatie kan aflezen. Wie is er aan de beurt en waar kunt u zich melden? Bij de entree is tot slot een groot ‘Digitaal Prikbord’ aanwezig. Hierop kunnen de bezoekers onder andere zien welke activiteiten er zijn in de Gemeente Súdwest Fryslân.

Upgrade van uw presentatieruimtes?

Elke organisatie heeft wel een vergaderruimte met een beeldscherm voor de weergave van presentaties, maar hoe maak je die ruimtes geschikt voor bijvoorbeeld videoconferencing.
In basis is nodig:

  • Een beeldscherm om alle deelnemers van de meeting op te tonen.
  • Een camera om de deelnemers in de vergaderruimte weer te geven
  • Een microfoon om hen verstaanbaar te maken.
  • Speakers voor de audioweergave van de deelnemers aan de andere zijde (deze speakers kunnen ook in het beeldscherm zitten)
  • Videoconferencing software waar u als organisatie gebruik van gaat maken
  • Een stabiele internetverbinding
  • Een nuc, computer, laptop of smart device

Wanneer u meer informatie wilt weten over het upgraden van uw vergaderruimte kunt u deze blog-pagina bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw organisatie.​​​​

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.