Verbeterde akoestiek bij JET BIK

De vergader- en ontmoetingsruimte van de nieuwe productielocatie JET BIK in Opmeer is voorzien van akoestische panelen door Inferno Audio Visueel. Met deze oplossing is de spraakverstaanbaarheid en overlast van omgevingsgeluiden verbeterd. Eerder heeft Inferno AV de in totaal ruim 14.000 m2 fabriekshal voorzien van achtergrondmuziek.


Advies op maat
De ‘Open Space’ JET BIK is een vergader- en ontmoetingsruimte binnen het bedrijf wat uiteraard een open ruimte is. Aangezien er ook een behoorlijke hoogte en diverse harde wanden / materialen aanwezig zijn is de akoestiek in deze ruimte onplezierig. Na onderzoek en overleg op locatie is gezocht naar een oplossing die de akoestiek verbeterd.


Akoestische Panelen
De oplossingen van akoestische aanpassingen zijn talrijk. Gekozen is voor akoestische wandpanelen die geluidsabsorberend zijn en de akoestiek verbeteren door de galm in de vergaderruimte te verminderen. Bovendien zorgen de wandpanelen voor een esthetische verbetering.


JET BIK
JET BIK is onderdeel van Velux Commercial, een Europese producent van daglichtoplossingen. Elke dag weer bezorgt daglicht ons nieuwe energie. Thuis, buiten en op het werk. Met het brede assortiment daglichtoplossingen in kunststof en glas gaat JET BIK mee in de beleving van architecten, leveren ze oplossingen die passen in de plannen van bouwers en bieden ze een eigentijds antwoord op de vraag van gebouweigenaren. Dat is de drijfveer van JET BIK  om steeds opnieuw te innoveren: Driven by daylight.

Akoestische oplossingen voor uw bedrijf?
Doe uw medewerkers en gasten een plezier en zorg voor een prettig werkklimaat in uw bedrijf. Net als JET BIK heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Naast aanpassingen van vergaderruimtes speelt achtergrondmuziek hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw bedrijfsruimte.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.