Vergaderruimte FINX Accountants

De vergaderruimte van FINX voldeed niet meer aan de wensen van Het Nieuwe Vergaderen. Een projector met matige lichtopbrengst, lage resolutie en beeldverhouding 4:3. Het audiovisuele systeem was niet gebruiksvriendelijk, ongeschikt voor draadloos presenteren en geen mogelijkheid voor videoconferencing. PRO AV werd gevraagd om vergaderruimte up-to-date te maken voor het hybride vergaderen.


Haarscherp in beeld
Als accountant presenteer je vooral cijfers en grafieken. Om die haarscherp in beeld te krijgen in de grote vergaderruimte is een 106 inch projectiescherm met een Full HD beamer geïnstalleerd. Voor audio ondersteuning zijn twee plafondluidsprekers gemonteerd. De beelden voor de videoconference worden met een VC camera met groothoeklens vastgelegd.


Draadloos presenteren
Voor de beeldvoorzieningen geldt dat er uiteraard een presentatie gegeven moet kunnen worden. Tegenwoordig kan dit het allermooist gedaan worden met behulp van een draadloze verbinding op basis van een WiFi signaal. Alle gebruikers, ook gasten, kunnen met één klik verbinding maken en meteen gegevens delen, zonder training. Met de ClickShare-app of via Airplay kunnen gebruikers ook gegevens van hun laptop, mobiele telefoons of tablets delen. Oftewel BYOD: Bring Your Own Device.


Beamtracking microfoon
De stem van de sprekers in de vergaderruimte worden bij een videoconference opgevangen door een intelligente microfoon. De Beamtracking microfoon ‘volgt’ de sprekers en sluit daarbij ook alle andere omgevingsgeluiden direct af. Hierdoor ontstaat er een zeer goede spraakverstaanbaarheid, wat uiteraard van essentieel belang is voor een goed functionerende Video Conferencing.

Finx Accountants & Belastingadviseurs B.V.
Als fiscaal specialist en coachend accountant staat Finx voor een stevige financiële en fiscale uitvalsbasis. Een accountant die naast u staat en meedenkt, in plaats van tegenover u zit en achteraf de cijfers doorspreekt. Finx is er voor alle financiële en fiscale vraagstukken, zodat u zich volledig kunt richten op dat waar u goed in bent.


Upgrade van uw vergaderruimte?

Elke organisatie heeft wel een vergaderruimte met een beeldscherm voor de weergave van presentaties, maar hoe maak je die ruimtes geschikt voor videoconferencing.
In basis is nodig:

  • Een beeldscherm om alle deelnemers van de meeting op te tonen.
  • Een camera om de deelnemers in de vergaderruimte weer te geven
  • Een microfoon om hen verstaanbaar te maken.
  • Speakers voor de audioweergave van de deelnemers aan de andere zijde (deze speakers kunnen ook in het beeldscherm zitten)
  • Videoconferencing software waar u als organisatie gebruik van gaat maken
  • Een stabiele internetverbinding
  • Een nuc, computer, laptop of smart device

Wanneer u meer informatie wilt weten over het upgraden van uw vergaderruimte kunt u deze blog-pagina bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op. 

PRO AV is trots partner van Business Audio Systems.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw bedrijfsruimte.​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.