Audiovisuele techniek ROC Friese Poort Leeuwarden

Voor de ROC Friese Poort in Leeuwarden heeft Inferno Audio Visueel op diverse locaties en verschillende ruimtes de audiovisuele voorzieningen mogen herinrichten. Voor de vestiging aan de Wilaarderburen is bijvoorbeeld de Theater Zaal voorzien van een gebruikersvriendelijk besturingssysteem en zijn meerdere praktijklokalen voorzien van achtergrondmuziek.


Achtergrondmuziek voor winkelruimtes
Op de 1e verdieping van winkelcentrum ‘Zaailand’ in Leeuwarden heeft ROC Friese Poort een aantal winkelruimtes in gebruik genomen om leerlingen praktijkervaring in de detailhandel te geven onder de noemer FOR REAL. De ruimtes zijn ingericht als horeca, schoonheidssalon, kapsalon en winkel.

De geluidsinstallatie bestaat uit een centrale geluidsinstallatie, luidsprekers verdeeld over meerdere zones en in elke zone een volume controller. Verdeeld over alle winkelruimtes zijn Apart Audio luidsprekers gemonteerd die zorgen voor een optimale spreiding van de achtergrondmuziek en creëren daarmee een prettig winkelklimaat.


Centrale geluidsinstallatie
Naast de multizone voorversterker, 100 volt versterker en internetradio is een omroepmicrofoon voor mededelingen toegevoegd aan de centrale geluidsinstallatie. Doordat de apparatuur centraal geplaatst is, kan het audiosysteem eenvoudig bediend worden en is het onderhoud beperkt.


Storingsvrije weergave van radio
Als afspeelbron is een internetradio geleverd. Er is bewust gekozen voor een eenduidig muziekklimaat in de verschillende winkels door overal één zender weer te geven. Dit zorgt voor een rustige werksfeer. Het signaal van de internetradio is kraakhelder, stabiel en storingsvrij door de uitstekende internetverbinding die beschikbaar is.


Service en onderhoud

Voor de levensduur van audiovisuele apparatuur is goed onderhoud van groot belang. De apparatuur maakt op scholen veel draaiuren en verdient daarom extra aandacht als het gaat om onderhoud en ondersteuning. Inferno AV plant het onderhoud slim in, bijvoorbeeld tijdens de weekenden of de schoolvakanties in overleg met ROC Friese Poort.


ROC Friese Poort Leeuwarden

ROC Friese Poort biedt op hun vestiging aan Wilaarderburen in Leeuwarden zowel regulier mbo-onderwijs voor jongeren als volwassenen onderwijs via ROC Friese Poort  Bedrijfsopleidingen. FOR REAL is de conceptstore van ROC Friese Poort in winkelcentrum Zaailand in hartje Leeuwarden. Studenten van de opleidingen Uiterlijke Verzorging, Retail, Secretarieel, Marketing en Communicatie, IT, Servicemedewerker en Entree krijgen hier les en werken in de praktijk.

Centrale geluidsinstallatie in uw onderwijs instelling?
Doe uw leerlingen en medewerkers een plezier en zorg voor een eenvoudig te bedienen audiovisuele installatie in uw onderwijsinstelling. Net als ROC Friese Poort in Leeuwarden heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van eenvoudige bediening en praktische audiovisulele oplossingen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over audiovisuele oplossingen voor het onderwijs bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw onderwijs instelling.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van Inferno Audio Visueel.