AV installatie Patyna Frittemahof

Inferno Audio Visueel heeft verschillende audiovisuele faciliteiten mogen plaatsen, aanpassen en aanvullen voor Frittemahof  in de afgelopen jaren. Denk bijvoorbeeld aan de achtergrondmuziek in het atrium, een 80" beeldscherm in het restaurant, een achtergrondmuzieksysteem voor de dagbesteding, een beeldscherm voor de Loft / Fitnessruimte en meerdere vergaderruimtes.

 

​​Digital Signage
Bij de receptie van Frittemahof is duidelijk zichtbaar een groot scherm geplaatst. Gasten en bewoners kunnen via het scherm eenvoudig geïnformeerd worden over de laatste actualiteiten van Frittemahof. Met narrowcasting hardware is het ook mogelijk om middels gratis meegeleverde software eenvoudig content aan te maken. Naast afbeeldingen, filmpjes en tekst is het onder andere mogelijk om actuele nieuwsberichten, websites en tijdvensters toe te voegen aan de presentaties.

 

Frittemahof

Frittemahof is een begrip in Sneek en omgeving. Het is een modern woonzorgcentrum waar gezelligheid, openheid en warmte voor de bewoners voorop staat. Aansluitend aan het woonzorgcentrum vindt u Frittemastate, waar men zelfstandig kan wonen in één van de aanleunwoningen. Het Frittemahof is onderdeel van Patyna zorg welzijn wonen.

Presentatiesyteem in uw zorginstelling?
Doe uw medewerkers, vrijwilligers en cliënten een plezier en leg een goede audiovisuele installatie aan in uw zorginstelling. Net als woonzorgcentrum Frittemahof heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van eenvoudige bediening en multifunctioneel gebruik.  Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over audiovisuele oplossingen voor zorgcentra bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw zorginstelling.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.