Geluidsinstallatie Het Meer van Lenten


Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water. Inferno Audio Visueel heeft voor Het Meer van Lenten de montage en installatie van de aanvullende en vernieuwde audiovoorzieningen gerealiseerd.


Multi-zone

Op de zone-mixer van Crown zijn diverse audiobronnen (zoals muziek-pc, mediaspeler en inprikpunt) aangesloten. Via deze mixer kan het juiste volume en de juiste bron gekozen worden en op het gewenste volume voor de diverse ruimten zoals restaurant en/of toilet ingesteld worden. De centrale apparatuur is achter de bar geplaatst zodat het personeel eenvoudig de muziekbron en het volume kan aanpassen.

Neem je favoriete LP mee

De gastvrijheid van Het Meer van Lenten gaat ver. Zo kunnen gasten nu hun favoriete LP meenemen en zelf afspelen op de geplaatste platenspeler. De platenspeler is aangesloten op het lokale inprikpunt in het restaurant. Het volume kan achter de bar afgestemd worden op de ambiance.

Centrale radio in uw café of restaurant?
Bent u net als Restaurant Het Meer van Lenten op zoek naar een goede audiovisuele installatie om uw gasten te voorzien van achtergrondmuziek en vergaderfaciliteiten? Bekijk dan eens onze informatiepagina waarin u alles leest over geluidsinstallaties in restaurants en andere horecagelegenheden

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wilt u een afspraak maken of een prijsindicatie aanvragen? Vraag dan een gratis een vrijblijvende offerte aan.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van Inferno Audio Visueel.