Geluidsinstallatie MFC de Utherne IJlst

Het multifunctionele centrum de Utherne in IJlst heeft een uitgebreide herinrichting ondergaan. De bestaande audio installatie is daarom dan ook aangepast en uitgebreid door Inferno Audiovisueel, partner van Business Audio Systems. De bediening van het geheel gebeurd centraal van achter de bar. Per ruimte kan er gekozen worden uit verschillende audiobronnen en per ruimte kan ook het volume bepaald worden. De ruimtes waar achtergrondmuziek weergegeven kan worden zijn de entree, hal, bar, terras, kleedkamers en de twee sportzalen.


Keuze van de luidspreker

De keuze van de luidspreker hangt van een aantal facetten af, namelijk:
  • De toepassing van de installatie. Voor achtergrondmuziek kan een compacte speaker worden gebruikt. Voor het geven van een feest of een borrel zijn vaak grotere luidsprekers gewenst.
  • Het formaat van de ruimte. Hoe groot is een ruimte en hoe kunnen we zorgen voor de beste geluidskwaliteit op basis van de toepassing.
  • De montage mogelijkheden. Kunnen de luidsprekers worden ingebouwd in bijvoorbeeld het systeemplafond? Mag er tegen de wanden aan gemonteerd worden? Is er ruimte langs een kabelgoot?
  • De omgevingsfactoren. Worden de speakers bijvoorbeeld buiten gemonteerd, dan is weersbestendigheid van belang. De Apart Mask4CT-BL is geschikt voor “outdoor use”. Het gepatenteerde Clickmount ophangsysteem is waterbestendig door de blauwe strip beugel waar de speaker op wordt geklikt.
  • Welke kleur past het best bij het interieur en in het ontwerp van de ruimte? Het oog wil ook wat! En ja, er zijn design speakers voor kantoor, kantine of vergaderruimte verkrijgbaar.

MFC de Utherne IJlst

Sport, cultuur, podium, toneel, muziek, veld- en zaalsporten, cursussen, personeel- en familiefeestjes zijn een aantal trefwoorden voor het multifunctionele centrum de Utherne. Na een grote interne verbouwing is in de Utherne een nieuwe look and feel gecreëerd, die past bij de functie van een MFC en de plannen die de uitbaters hebben om meer beleving en ontspanning toe te voegen.

Omroepinstallatie in uw wijkgebouw, dorpshuis of MFA?
Doe uw bezoekers en vrijwilligers een plezier en leg een goede audiovisuele installatie aan in uw multifunctionele centrum. Net als de Utherne in IJlst heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van eenvoudige bediening en multifunctioneel gebruik.  Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over audiovisuele oplossingen voor multifunctionele centra bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw wijkgebouw, dorpshuis of MFA.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van Inferno Audio Visueel.