Geluidsinstallatie Praktijkschool Westfriesland

De kantine van Praktijkschool Westfriesland te Hoorn wordt niet alleen voor pauzes gebruikt. Regelmatig vinden er presentaties, ouderavonden, diploma-uitreikingen, “Restaurant avonden” en dergelijke activiteiten plaats. De audiovisuele installatie moet dan ook geschikt zijn voor onder andere de weergave van achtergrondmuziek, presentaties met een (draadloze) microfoon en ondersteunende audio bij een (PowerPoint) presentatie of een filmpje.


Bedieningsgemak en functionaliteit staan centraal
De installatie is eenvoudig in de bediening door de overzichtelijke Prezone1 voorversterker van Apart Audio, zodat in principe iedereen in staat is om snel en efficiënt geluid te produceren en een presentatie te geven. Onderdeel daarvan is dat het systeem stabiel en betrouwbaar functioneert zodat men ook kan vertrouwen op de geluidsinstallatie.


Achtergrondmuziek en presentaties
Aangezien de functionaliteit van de installatie in tweeën opgesplitst kan worden, kan dat bij de geluidsinstallatie ook. Bij presentaties is het bijvoorbeeld plezierig wanneer de zogeheten ‘theater opstelling’ gebruikt wordt; het geluid komt dan daar vandaan waar ook de spreker staat. Bovendien is spraakverstaanbaarheid essentieel. De kolomzuil luidsprekers van Community zijn daar uitermate geschikt voor. Terwijl bij achtergrondmuziek het van belang is dat er een gelijkmatig verdeling van het geluid is op een relatief laag volume. Daarom zijn voor deze toepassing een verdeling van meerdere kleinere inbouwluidsprekers van Apart Audio in het plafond gemonteerd.


Centrale geluidsinstallatie
Voor een compleet geheel is de apparatuur netjes in een afsluitbare serverkast geplaatst. Naast de voorversterker, versterkers, mediaspeler / internettuner, ontvanger voor de draadloze microfoon en audio ondersteuning bij de beamer/projector zijn inprikpunten voor nog een extra microfoon, voor een eigen meegebrachte muziekdrager en ook een HDMI aansluiting naar de beamer/projector aangebracht.


Praktijkschool Westfriesland
Leerlingen met bijvoorbeeld een leerachterstand kunnen terecht bij De praktijkschool Westfriesland in Hoorn. De leeftijd van de leerlingen varieert van twaalf tot en met achttien jaar. De school is een praktijkschool en biedt eindonderwijs. De school bereidt de leerlingen voor op een overgang van school naar werk en naar zelfstandig maatschappelijk functioneren.

Centrale geluidsinstallatie in uw onderwijs instelling?
Doe uw leerlingen en medewerkers een plezier en leg een centrale radio installatie aan in uw onderwijsinstelling. Net als Praktijkschool Westfriesland heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw onderwijs instelling.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van Inferno Audio Visueel.