Geluidsinstallatie Restaurant Folkerts

De muziekinstallatie was verouderd en had diverse storingen. Bovendien was de installatie niet gebruikersvriendelijk. Daarom kwam Restaurant Folkerts bij Inferno Audio Visueel met de vraag  een centrale achtergrondmuziek installatie samen te stellen die eenvoudig te bedienen is.


Overal achtergrondmuziek
Verspreid door het hele pand van Restaurant Folkerts zijn opbouwluidsprekers aan de wand gemonteerd. In het restaurant, de toiletten, de keuken, de spoelkeuken, de koffiekeuken en de snackbar kunnen de gasten en het personeel genieten van achtergrondmuziek. Door meer luidsprekers te plaatsen en de mogelijkheid om het volume van de luidsprekers in verschillende zones af te stellen kan het systeem aangepast worden op omgevingsgeluid en sfeer.


Internetradio met Spotify
Als achtergrondmuziek wordt vaak gekozen voor radio. De internetradio van Apart Audio zorgt voor een stabiel en kraakhelder geluid. Er kan een keuze worden gemaakt uit het luisteren naar duizenden radiozenders. Wanneer smartphone, computer of tablet op hetzelfde netwerk aanwezig zijn als de internetradio kan er bovendien heel eenvoudig een koppeling met Spotify worden gemaakt. Aanvullend is een Bluetooth Receiver gemonteerd zodat ook een eigen meegebrachte muziekbron draadloos afgespeeld kan worden over de installatie.


Restaurant Folkerts
In het hart van Workum, één van de beroemde Friese elf steden, is Restaurant Folkerts gevestigd in een monumentaal pand. Van maart t/m oktober kunt u genieten van het zonnig terras met ongeveer 100 zitplaatsen met uitzicht op het oude Waaggebouw en de prachtige, imposante kerk en losstaande toren. Het restaurant telt 90 zitplaatsen waar u letterlijk en figuurlijk kunt proeven van alle geneugten die het bezoek aan een restaurant tot zo’n heerlijke bezigheid maken. Van een fijne kop koffie met gebak uit eigen keuken – onder andere de Friese specialiteit Oranjekoek tot een uitgebreid diner. Op bovenverdieping worden ook diverse buffetten voor (met name) groepen geserveerd.

Centrale radio in uw restaurant?
Bent u net als Restaurant Folkerts op zoek naar een goede centrale radio oplossing om uw gasten te voorzien van achtergrondmuziek? Bekijk dan eens onze informatiepagina waarin u alles leest over geluidsinstallaties in restaurants en andere horecagelegenheden.

Wilt u een afspraak maken of een prijsindicatie? Vraag dan een gratis een vrijblijvende offerte aan.


Of bel ons direct op 0515-434027


Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.

 Klik hier voor meer referenties van Inferno Audio Visueel.