Baptisten Gemeente Elim

Het gebouw en de inrichting van de Baptisten Gemeente Elim in Drachten is volledig gerenoveerd en Kerk AV heeft mogen meedenken in de plannen en ontwikkelingen voor de audio- en beeldvoorzieningen.


Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een luidsprekersysteem waarmee rekening wordt gehouden met de karakteristieke akoestiek van het gebouw. Samen met een aantal praktische aanpassingen in de inrichting en de materiaalkeuzes, zorgt dit voor een goede spraakverstaanbaarheid. Wat uiteraard van cruciaal belang is.


Verder is er voor gekozen om het systeem zo op te bouwen zodat er ook ruimte is voor toekomstplannen en eventuele uitbreidingen. Dit maakt het systeem efficiënt en rendabel, nu en in de toekomst.


De Baptisten Gemeente ‘Elim’ in Drachten wil een kerkelijke gemeente zijn, waarin iedereen zich welkom voelt. Welkom bij elkaar en welkom bij God. Met aandacht voor elkaar en open naar de wereld. Daarin staat het verhaal van God en de persoon van Jezus Christus centraal.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.