Belevingscentrum Trans World Radio


Door de inzet van audiovisuele technieken beleving creëren en daarmee een diepere betrokkenheid bij het werk van Trans World Radio realiseren. Met deze wens voor het nieuwe Belevingscentrum Missie & Media kwam Trans World Radio uit Barneveld bij Kerk AV, onderdeel van PRO AV.


Missie & Media
In het belevingscentrum Missie & Media word je meegenomen naar verre landen. Op een actieve manier ervaar je zelf hoe het is om in een land als Noord-Korea het Evangelie te horen. Of je waant je op de top van een zendmast en ervaart hoe het is om mee te bouwen aan de verspreiding van het Evangelie via radio. Tijdens de leerzame tocht ben je met het hele gezin of groep actief met moderne media en kom je in aanraking met verschillende landen, talen en culturen.

Creatieve maatwerk AV oplossingen
Het toverwoord is creatieve maatwerk AV oplossingen. Schermen die bij binnenkomst getriggerd worden. Touchscreens in maatwerk meubilair, waarbij meerdere bezoekers gelijktijdig deel kunnen nemen aan een spel. Soundshowers die zorgen voor persoonlijke beleving bij  informatieborden / banners. Voor de afwerking van de audiovisuele apparatuur is maatwerk meubilair gemaakt. De bezoekers van het belevingscentrum lopen via een bepaalde route door de ruimtes. De verlichting is zodanig geïnstalleerd en gericht dat als het ware een pad van licht door verschillende ruimtes heen is. Daarnaast is de entree ruimte voorzien van achtergrondmuziek, de vergaderruimte ingericht met presentatiemiddelen en zijn diverse displays geplaatst voor narrowcasting.

Stichting Trans World Radio voor Nederland
TWR wil mensen in alle landen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. De programma’s van TWR worden ook via andere media, zoals internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd. De onafhankelijke Nederlandse organisatie is gevestigd in Barneveld.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.