CGK Leeuwarden Bethelkerk

De afgelopen jaren heeft Kerk AV met de CGK Leeuwarden Bethelkerk mogen meedenken met deze kerk op het gebied van de verschillende technische faciliteiten en hoe deze toegepast kunnen worden. Dit geldt voor verschillende vlakken zoals projectie (beamers), draadloze microfoons, digitale audio mixer en verlichting voor het podium.


De Bethelkerk wil een leerplaats en wegwijzer zijn naar Jezus Christus. Het is van ouds een gemeente met duidelijke tradities, waarden en normen. In deze tijd willen ze een zendingsgemeente zijn in de eigen omgeving.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.