Kerk TV Gasthuiskerk Bolsward

De Protestantse Kerk in Bolsward heeft Kerk AV gevraagd om KerkTV te installeren in de Gasthuiskerk. Dat wil zeggen dat er gevraagd is om een Full-HD camerasysteem te plaatsen dat gebruikt kan worden in combinatie met Kerkomroep.nl voor een live-stream van de kerkdiensten.


Full-HD PTZ camera’s
Er is gekozen voor een drietal Full-HD camera’s welke alle drie vanaf afstand (regie-tafel) door de 'regisseur' aangestuurd kunnen worden. De camera’s zijn op onopvallende wijze gemonteerd en geven een hoogwaardig beeld van wat er zich afspeelt in het Liturgisch Centrum. Op deze manier kunnen kerkleden die helaas niet in de gelegenheid zijn om de diensten zelf bij te wonen, tóch op optimale wijze verbonden zijn met de zondagse diensten.

Gebruiksgemak
Uiteraard is het van belang dat het systeem gebruiksvriendelijk is. Vanaf de regie-tafel heeft men op een beeldscherm zicht op de drie camera’s en een PowerPoint presentatie. Met een eenvoudig knoppenpaneel kan de ‘regisseur’ bepalen welke beelden er uitgezonden en tevens opgenomen worden.

Gasthuiskerk
De Gasthuiskerk is een actieve Protestantse Kerk in Bolsward, één van de 11 Friese steden in Fryslân. In en rondom Bolsward zijn circa 1.000 mensen verbonden aan de Gasthuiskerk.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.