Kruiskerk Echtenerbrug

Authentieke kerkgebouwen kampen nog al eens met een lastige akoestiek. Dat was ook in de Kruiskerk in Echtenerbrug van PKN Echtenerbrug - Oosterzee het geval. Kerk AV werd gevraagd mee te denken over audiovisuele oplossingen. We hebben een uitstekende spraakverstaanbaarheid weten te realiseren.


Beamerprojectie voor ceremoniële activiteiten

Het resultaat is een op maat gemaakt audiosysteem met volledige eigen programmatuur. Ter ondersteuning van diensten en ceremoniële activiteiten is daarnaast een beamerprojectie gerealiseerd. De beelden hiervan zijn ook met daglicht uitstekend te zien. Daarnaast hebben wij een automixer geïnstalleerd die automatisch de juiste microfoonkanalen openzet en het volume regelt.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.