Geluidsinstallatie Laurenskerk Echten

De Protestantse Gemeente Echtenerbrug-Oosterzee c.a. gaf KERK AV de opdracht om in de Laurenskerk te Echten, Friesland een installatie voor het geluidssysteem voor de diensten en bijeenkomsten te ontwerpen en te plaatsen. De bestaande installatie was verouderd. Het nieuwe geluidssysteem moet vooral gebruiksvriendelijk zijn, door iedereen makkelijk te bedienen.


Bedieningsgemak en functionaliteit staan centraal

Elke koster en/of beheerder moet in de gelegenheid zijn om een aantal microfoons aan/uit te zetten, een muziek-fragment af te spelen en dergelijke. Deze functies zijn dan ook voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te bedienen met het touchscreen. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld de gewenste bronnen met bijbehorende volumes gekozen worden en welke luidsprekers in- of uitgeschakeld moeten worden.

 

Uitstekende verstaanbaarheid

Een sterke verbetering van de verstaanbaarheid vormt het uitgangspunt van de nieuwe geluidsinstallatie. De installatie bestaat uit twee JBL CBT50 kolomzuil luidsprekers in de kerkzaal, aangevuld met twee JBL CBT50 luidsprekers voor het balkon. De CBT-serie past uitstekend wat betreft dekking en geluidskwaliteit in het karakteristieke kerkgebouw. De slanke en compacte vormgeving maakt bovendien dat de luidsprekers vrijwel opgaan in het interieur. Aanvullend is de ringleiding vernieuwd.


Laurenskerk Echten
De Protestantse Gemeente Echtenerbrug-Oosterzee c.a. is onderdeel van PKN voor de dorpen Echtenerbrug, Oosterzee, Echten en Bantega. Rond het jaar 1000 stond op deze plaats in Echten al een kerk. De tegenwoordige kerk heeft in de 17e eeuw zijn huidige vorm gekregen. De toren is van 1879. De kerk wordt gebruikt voor de zondagsdienst en andere bijeenkomsten.​​​

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.