Martenskerk Scharnegoutum

Het beamerteam van de Protestantse Gemeente Scharnegoutum-Loënga heeft PRO AV gevraagd om advies te geven welke stappen er gemaakt zouden moeten worden om de beeldvoorzieningen te optimaliseren.


Proefopstelling

De uiteindelijke beeldkwaliteit wordt bepaald en beïnvloed door verschillende onderdelen in de keten. Vanaf de bron (zoals de kwaliteit van de plaatjes en filmpjes in bijvoorbeeld de PowerPoint) via de bekabeling, naar de projector, maar uiteraard ook het projectiescherm. Na overleg is er voor gekozen om eerst een proefopstelling op locatie te maken om de impact van de verschillende onderdelen in de keten beter in te kunnen schatten. Op deze manier zoeken wij sámen met de klant naar de beste passende oplossingen en toepassingen voor de specifieke situatie van de klant

Full-HD beamer

Met het oog op het budget is er voor gekozen om eerst de stap te maken met de grootste impact; de bestaande beamer hebben we vervangen voor een Full-HD exemplaar met een hoge lichtopbrengst van 5000 AnsiLumen. Hierdoor kan iedereen weer meelezen en meekijken naar de presentaties die gegeven worden. In een later stadium kan er vervolgens altijd nog voor gekozen worden om ook de bekabeling up-to-date te maken en eventueel het projectiescherm aan te passen naar breedbeeld zoals we dat tegenwoordig veelvuldig zien en gebruiken. Alles op z’n tijd.

Martenskerk

In de Protestantse Gemeente Scharnegoutum-Loënga worden er naast de gemeenschappelijke zondagmorgen kerkdienst tevens vieringen en activiteiten aangeboden voor diverse doelgroepen, opdat ieder op eigen wijze mee kan doen en kan groeien in geloof. "Zo willen we een open, laagdrempelige gemeente zijn, waar mensen omzien naar elkaar en betrokken zijn op wat er in de samenleving speelt."

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.