Geluidsinstallatie Petruskerk Tjerkwerd

Na circa 30 jaar was de geluidsinstallatie van de PKN Tjerkwerd-Dedgum in de Petruskerk te Tjerkwerd aan vervanging toe, Kerk AV werd gevraagd om mee te denken. Doel van de geluidsinstallatie is het ondersteunen van de bijeenkomsten in de Petruskerk.


Multifunctionele luidsprekers

De boodschap staat centraal en de spraakverstaanbaarheid is dus van groot belang. Daarnaast worden tijdens de bijeenkomsten audiofragmenten afgespeeld vanaf een mediaspeler en/of laptop. De luidsprekers zijn dus geschikt voor spraak en muziekweergave. Bij de plaatsing van de speakers is rekening gehouden met de akoestiek en het interieur van de kerk. Voor de spraak worden diverse microfoons ingezet. Daarnaast is het ringleiding systeem aangepast en in werking gesteld.

Eenvoudige bediening
De apparatuur is centraal in een rack gemonteerd. Hierdoor is eenvoudige bediening mogelijk en kunnen storingen worden voorkomen. De bediening van de audio-installatie wordt gedaan vanaf een touchscreen. Een groot deel van de instellingen is geprogrammeerd. De koster kan daardoor de hele geluidsinstallatie vanaf de iPad bedienen. De koster hoeft er alleen te zorgen dat de betreffende microfoons en audiobronnen aan staan. Vervolgens kan desgewenst het volume verder nog aangepast worden naar eigen inzicht.

PKN Tjerkwerd-Dedgum
De Protestantse gemeente Tjerkwerd-Dedgum houdt de kerkdiensten in de Petruskerk te Tjerkwerd of in het kerkgebouw van Dedgum. De Petruskerk is een zaalkerk (mogelijk 14-de eeuw) en is een rijksmonument.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.