PKN Bethelkerk Den Helder

Voor de PKN Bethelkerk in Den Helder leefde de nadrukkelijke wens om ook beelden te kunnen projecteren op een holle wand. Dit ter ondersteuning van diensten en ceremoniële activiteiten. Kerk AV ging de uitdaging aan en realiseerde de projectie met een tweetal unieke beamers van hoge kwaliteit. Het beeld is ook bij daglicht van uitstekende kwaliteit.


Geluidssysteem aansturen via tablet

Daarnaast is een Bose Space Control geïnstalleerd waarmee het huidige geluidssysteem eenvoudig en direct via een tablet aan te sturen is.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.