PKN De Lege Geaën

In opdracht van PKN De Lege Geaën heeft Kerk AV in Nikolaas-tsjerke te Gauw een projectiescherm en beamer met aansluitmogelijkheden geplaatst. Daarnaast is verlichting aangebracht voor het belichten van het orgel, het koor en algemene (sfeer)verlichting om het schip van de kerk aan te lichten.


De Nikolaas-tsjerke te Gauw wordt gebruikt voor de diensten van de Protestantse Gemeente "De Lege Geaën" te Gauw. Het kerkgebouw heeft een zware 13e eeuwse toren, een 17e eeuwse preekstoel en een eenklaviers orgel.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.