Volle Evangelie Gemeente de Ark

Voor de diensten van Volle Evangelie Gemeente de Ark heeft PRO AV geluidsapparatuur geleverd zoals een digitale mengtafel, microfoons en versterking. Om de dienst op een groot scherm te kunnen volgen is een video-mixer voor de beelden van de PTZ camera en de computer, een krachtige beamer en Projecta scherm geleverd.


Volle Evangelie Gemeente de Ark is een groeiende kerk in Middenmeer en Langedijk, met een hart voor de buurt en de dorpen om hun heen. Door de diensten en activiteiten heen willen ze een sterke en open gastvrije gemeenschap zijn met veel liefde, onderlinge verbondenheid en harmonie.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.