Geluidsinstallatie CSV Leeuwarder Zwaluwen

Een nieuw geluidssysteem

Eind 2022 heeft CSV Leeuwarder Zwaluwen Sport-Speaker benaderd voor advies en een voorstel voor een nieuw geluidssysteem. Reden: Het huidige systeem voldoet niet. Met het aanleggen van een nieuw kunstgrasveld in het verschiet, was het ook een ideaal moment om meerdere werkzaamheden op te pakken.

Pro AV heeft voor CSV Leeuwarder Zwaluwen een omroepinstallatie ontworpen en geleverd voor het hoofdveld.

Dankzij de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld en de nieuwe lichtmasten kon het benodigde kabeltracé voor de omroep installatie zonder complicaties en dus met maximale efficiëntie aangelegd worden.

 

Veiligheid
Met oog op veiligheid is de wens uitgesproken om alle hardware mobiel te maken.

Alle apparatuur is daarom in een solide flightcase gemonteerd, zodat de installatie eenvoudig geplaatst, maar ook weer verwijderd kan worden.

 
Eenvoud in gebruik
Om het systeem in werking te stellen hoeft men enkel de luidsprekerlijnen en stroom aan te koppelen. De bijgeleverde omroepmicrofoon heeft een simpele push-to-talk knop. Wanneer de omroeper deze knop overhaalt dan schakelt de microfoon in.
Kijkend naar de toekomst is er ook een derde luidsprekerlijn naar de tegenoverliggende tribune aangelegd, zodat daar later nog extra luidsprekers bijgeplaatst kunnen worden (in delay) voor de tribune zelf.
 
Luidsprekers
In de ruimte waar de omroeper zich bevindt komen de luidsprekerlijnen van de 2 permanent geïnstalleerde medium Sport Speakers binnen. De twee luidsprekers zelf zijn samen op één lichtmast geplaatst.

Voor het hoofdveld is er gekozen voor een variant met een zeer groot bereik, de Community R.35, voor het aangrenzende terras is een One Systems SP8 gekozen.

 

Maar er is meer: Muziek tijdens de rust!

Om het systeem nog completer te maken is er een mediaspeler toegevoegd, deze mediaspeler omvat opties als:

  • Internetradio
  • DAB / DAB+
  • FM
  • USB
  • Spotify connect
 
CSV Leeuwarder Zwaluwen
Gevestigd in Leeuwarden, opgericht in 1931. Een club met een rijke geschiedenis en een sterke betrokkenheid bij de lokale voetbalgemeenschap. De vereniging biedt een thuisbasis voor zowel jeugdspelers als volwassenen, met diverse teams die deelnemen aan competities op verschillende niveaus. CSV Leeuwarder Zwaluwen moedigt zowel sportieve prestaties als plezier in de sport aan, wat de club aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan voetballiefhebbers.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Pro AV is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccommodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.