Geluidsinstallatie de Skoalleseize

Een nieuwe geluidsinstallatie voor het voetbalveld en het terras van Sportpark de Skoalleseize. De vorige installatie was moeilijk te bedienen, had regelmatig storingen en was inmiddels sterk verouderd. Op het aangrenzende sportveld was de wens voor een omroepinstallatie met daarnaast achtergrondmuziek. Na een demonstratie op het veld van sportpark de Skaolleseize heeft het bestuur gekozen voor een systeem van Apart Audio en Powersoft met vijf jaar garantie.


Eenvoudige bediening
De centrale geluidsinstallatie is overzichtelijk bij elkaar geplaats in het multifunctionele gebouw. Voor de vrijwilligers van de stichting is simpele bediening belangrijk. Daarom is gekozen voor de Prezone2 matrix voorversterker van Apart Audio. Op eenvoudige wijze kan de bron gekozen worden (zendermicrofoons, internetradio, geluid van de beamer of van de extra ingang) en waar het geluid heen gaat (het sportveld, de kantine of het terras).

De beste geluidsinstallatie voor het voetbalveld
De geluidsinstallatie voor het sportveld bestaat uit twee hoornluidsprekers van Apart Audio die zorgen voor een kraakheldere geluidskwaliteit over een grote afstand. De luidsprekers zijn natuurlijk weersbestendig. De mededelingen via de zendermicrofoon zijn uitstekend verstaanbaar. Achtergrondmuziek gaat via de mediaplayer met internetradio, deze heeft ook Spotify aan boord. Deze mediaspeler zorgt voor extra beleving langs de lijn.

Clubgebouw en terras
Door plaatsing van speakers aan de gevel van clubgebouw kan ook op het terras genoten worden van de muziek in de sportaccommodatie. De weersbestendige 2-weg luidsprekers van Apart Audio hebben een goede verstaanbaarheid en muziekweergave. De installatie van het hoofdveld en de sportkantine zijn aan elkaar gekoppeld. In het clubgebouw en op het terras kan daardoor ook de wedstrijd op het hoofdveld gevolgd worden.

De Skoalleseize
Stichting De Skoalleseize beheert en exploiteert het sportpark in het dorp Easterein, Friesland. Sportpark de Skoalleseize is de thuisbasis voor voetbalclub SDS en Keatsferiening Easterein.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Inferno Audio Visueel is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccomodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.