Geluidsinstallatie Groningen Atletiek

Een omroepinstallatie om een complete beleving te creëren bij de wedstrijden op de Atletiekbaan in Groningen was de wens van Atletiekvereniging Groningen Atletiek. Via Sport-speaker.nl heeft Inferno Audio Visueel een fantastische omroepinstallatie mogen leveren. Dat wil dus zeggen inclusief een goed verstaanbaar omroepsysteem, dat tevens geschikt is voor volwaardige muziekweergave. Dit geldt voor de Atletiekbaan zelf, maar ook voor de bijbehorende tribune. Daarnaast was er de wens voor een nieuwe mobiele installatie voor evenementen die niet op de Atletiekbaan zelf plaats vinden.

 

Omroepinstallatie voor complete beleving
Voor het omroepen van mededelingen en afspelen van muziek op de Atletiekbaan is een krachtige installatie nodig. Aan de lichtmast naast de tribune zijn twee Community luidsprekers die een grote afstand kunnen overbruggen gemonteerd welke op de Atletiekbaan gericht zijn. Met een beperkt aantal luidsprekers wordt een groot oppervlak bereikt. De 2-weg luidsprekers van Community hebben een fantastische verstaanbaarheid en muziekweergave. Het geluid wordt moeiteloos over 50 meter weergegeven en klinkt alsof u ernaast staat. Een krachtige 100 Volt versterker van Powersoft zorgt ervoor dat de capaciteit van de luidsprekers optimaal benut worden. De hoornluidsprekers zijn bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Voor een complete beleving zijn kleinere luidsprekers bij de tribune in de wedstrijdtoren. De geluidsinstallatie in de kantine van het clubhuis is deels vernieuwd.

 

Mobiele omroepinstallatie
Voor evenementen die niet op de Atletiekbaan zelf plaats vinden is een mobiele installatie geleverd. De Community R.35-3896 luidsprekers zijn compact, enigszins hufter-proof en tevens geschikt voor muziek en spraak. De luidsprekers staan op robuuste wind-up statieven.

 

Groningen Atletiek
De bloeiende sportvereniging Groningen Atletiek is in 2003 ontstaan uit een fusie van GVAV-Rapiditas en ARGO'77. Met zo'n 750 leden is het de grootste atletiekvereniging van het noorden. De club richt zich zowel op de baan- als wegatletiek. De baanatleten trainen op de eigen kunststofbaan in het Stadspark. Aan de rand van de baan bevinden zich het clubhuis, het krachthonk en diverse ruimtes voor vergaderingen en cursussen. De overdekte tribune biedt plaats aan zo'n 500 mensen.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Inferno Audio Visueel is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccomodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw  sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.