Geluidsinstallatie K.F. Wêz-Wis Tsjom

Voor kaatsvereniging Tzum “K.F. Wêz-Wis Tsjom” heeft Inferno Audio Visueel een mobiele muziek- en omroepinstallatie samengesteld die gebruikt wordt op het sportveld. De geluidsinstallatie is geschikt voor alle weersomstandigheden, goed verstaanbaar zijn en eenvoudig aan te sluiten en te bedienen door de kaatsvereniging.


Hoorn luidspreker
Gekozen is voor een geluidsinstallatie met twee “long throw” hoornluidsprekers van Apart Audio. De hoorn luidspreker klinkt verrassend goed voor een hoorn luidspreker door de extra tweeter op de voorzijde.


K.F. Wêz-Wis Tsjom
De “K.F. Wêz-Wis Tsjom” uit Tzum is een kaatsvereniging waarbij sportiviteit en plezier hoog in het vaandel staan. De kaatsvereniging streeft ernaar om samen met alle leden plezierige kaatsdagen te beleven.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Inferno Audio Visueel is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccomodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw  sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.