Geluidsinstallatie KV De Eendracht

Voor kaatsvereniging De Eendracht uit Hitzum heeft Inferno Audio Visueel een mobiele muziek- en omroepinstallatie samengesteld die gebruikt wordt op het sportveld. De luidsprekers zijn geschikt voor alle weersomstandigheden, goed verstaanbaar en eenvoudig aan te sluiten en te bedienen door vrijwilligers van de kaatsvereniging.

 

Hoorn luidspreker
Gekozen is voor een geluidsinstallatie met twee “long throw” hoornluidsprekers van Apart Audio. De hoorn luidspreker klinkt verrassend goed voor een hoorn luidspreker door de extra tweeter op de voorzijde. Het resultaat is verstaanbare mededelingen, een lekker stukje muziek en sfeer rondom de wedstrijden en toernooien.

 

KV De Eendracht
KV De Eendracht uit Hitzum, Friesland is een kaatsvereniging met rond de 100 leden. De kaatsvereniging is officieel opgericht in 1904. Naast het competitie-kaatsen worden regelmatig wedstrijden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld “Pearke Keatsen”, “Ouder Kind Kaatsen”, “de Ald-Meiers Partij” en de Witteveen kaatspartij.

 

“De ondervonden service door Inferno AV is perfect gebleken”
KV De Eendracht in Hitzum is in 2018 op zoek gegaan naar een nieuwe geluidsinstallatie. Voorop stond dat het kwaliteit moest bieden en ook geschikt diende te zijn om een groot publiek als bij de Ald-Meiers Partij, dus op een open veld van goed geluid te voorzien.

 

Vanwege de vereiste kwaliteit van de installatie werd vooraf al gekozen voor Inferno AV. Na een eerste gesprek met de leverancier hebben we een kaatswedstrijd bezocht bij een naburig dorp, dat ongeveer eenzelfde geluidsinstallatie had als die welke wij op het oog hadden. Nadat de betreffende kaatsvereniging nogmaals op ons eigen veld demonstreerde waren we allemaal overtuigd. Na overleg met Inferno AV is gekozen voor een echte buiteninstallatie, omdat deze dan ook makkelijk gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het dorpsfeest en op de ijsbaan. De nieuwe offerte hebben we direct geaccepteerd en al snel nadien konden we de gloednieuwe installatie testen op onze grote sponsorwedstrijd eind juni 2019.

 

We zijn als bestuur van KV De Eendracht in Hitzum zeer te spreken over de wijze van advisering door Inferno AV. We hebben op basis van de adviezen een mooie degelijke geluidsinstallatie voor buiten aangeschaft, die tot volle tevredenheid functioneert.

 

De ondervonden service door Inferno AV is perfect gebleken. Daar blijkt ons jullie betrokkenheid uit.

Nico van Baarsen

Voorzitter KV De Eendracht

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Inferno Audio Visueel / PRO AV is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccomodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw  sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.