Geluidsinstallatie S.V.C. LSC 1890

Een verstaanbare muziek- en omroepinstallatie voor de voetbalwedstrijden en toernooien. Verstaanbare mededelingen, een lekker stukje muziek, sfeer rondom de wedstrijden, makkelijke bediening voor de vrijwilligers en beperken van de overlast voor de omgeving en de omwonenden. Met deze wensen kwam het bestuur van voetbalvereniging LSC 1890 uit Sneek bij Sport-speaker.nl. De oude geluidsinstallatie functioneerde niet meer geheel naar behoren en de spraakverstaanbaarheid laat sterk te wensen over.


Verstaanbare muziek- en omroepinstallatie
De geluidsinstallatie bestaat uit drie hoornluidsprekers, een omroepmicrofoon, een zendermicrofoon, een mediaplayer met internetradio en Spotify, een zonemixer / versterker en een krachtige vier kanaals 100 Volt versterker. De hoornluidsprekers zijn bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Door plaatsing van de speakers aan de gevel van de accommodatie kunnen de drie voetbalvelden bereikt worden. De weersbestendige 2-weg luidsprekers van Apart Audio hebben een goede verstaanbaarheid en muziekweergave. Het geluid wordt moeiteloos over 30 meter weergegeven en klinkt uitstekend.


S.V.C. LSC 1890, Sneek
In 1890 werd Lycurgus, de voorloper van de huidige s.v.c. Lycurgus Sparta Combinatie, opgericht. Het eerste elftal van de club speelt in de Tweede klasse zondag (2019/20). In 1928 werd het Sportpark Leeuwarderweg in gebruik genomen. LSC 1890 beschikt over een historische tribune. Het sportcomplex werd ontworpen door de Sneker gemeentearchitect Jan de Kok, die zich liet inspireren door de Amsterdamse School.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Inferno Audio Visueel is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccomodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw  sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.