Geluidsinstallatie Sneker Sporthal

In opdracht van de Gemeente Súdwest-​Fryslân en in nauw overleg met Volleybal Club Sneek heeft Inferno Audio Visueel in de Sneker Sporthal geluidsinstallatie vernieuwd en aangepast. Tevens is voor de VIP-room een mobiel in te zetten 55 inch presentatiescherm geleverd.


Sporten met muziek is toch veel leuker?
Omdat de sporthal multifunctioneel ingezet wordt is een op maat geprogrammeerd gebruiksvriendelijk multizonesysteem de ideale oplossing. De sporthal is opgedeeld in drie zones en als vierde zone kan de tribune van audio voorzien worden. Met de Apart AudioControl 12.8 is het mogelijk om diverse geluidsbronnen naar de gewenste zone(s) te sturen. Bediening is eenvoudig mogelijk met een Tablet waarop overzichtelijk de verschillende zones, mediaspelers en radiostations terug zijn te vinden. Via omroepmededelingen kan er duidelijk verstaanbaar gecommuniceerd worden met de sporters en publiek.


Sneker Sporthal
De sporthal in Sneek wordt veelzijdig ingezet door onder andere scholen, sportverenigingen, muziekverenigingen en evenementen. Zo vinden en regelmatig wedstrijden plaats van Volleybal Club Sneek met een bomvolle tribune.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Inferno Audio Visueel is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccomodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw  sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.