Geluidsinstallatie VV Broekster Boys

Een verstaanbare muziek- en omroepinstallatie voor de voetbalwedstrijden en toernooien. Verstaanbare mededelingen, een lekker stukje muziek, sfeer rondom de wedstrijden en makkelijke bediening voor de vrijwilligers. Met deze wensen kwam het bestuur van voetbalvereniging Broekster Boys uit Damwoude bij Inferno Audio Visueel / Sportspeaker.nl. De oude geluidsinstallatie was inmiddels twintig jaar oud en niet meer toereikend.


Verstaanbare muziek- en omroepinstallatie
De geluidsinstallatie bestaat uit twee hoornluidsprekers, een omroepmicrofoon, een zendermicrofoon, een mediaplayer met internetradio, een 2-zonemixer en een krachtige 100 Volt versterker. De hoornluidsprekers zijn bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Door plaatsing van de speakers op de accommodatie kunnen de twee voetbalvelden bereikt worden. De 3-weg luidsprekers van Community hebben een fantastische verstaanbaarheid en muziekweergave. Het geluid wordt moeiteloos over 50 meter weergegeven en klinkt alsof u ernaast staat.


VV Broekster Boys, Damwoude
Broekster Boys te Damwâld is een bruisende dorpenclub, waar voor iedereen plaats is ongeacht ieders talent! De vereniging is opgericht op 5 mei 1956 als voetbalvereniging spelend in de zaterdagcompetitie. Seizoen 2018-2019 speelt Broekster Boys 1 in de 1e klasse. De vereniging telt rond de 550 leden, waarvan bijna 400 spelende leden. Broekster Boys heeft de beschikking over 2 wedstrijdvelden. Het hoofdveld is een natuurgrasveld en het 2e veld is een kunstgrasveld die tevens iedere avond voor trainingen wordt gebruikt.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Inferno Audio Visueel is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccomodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw  sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.