Omroepinstallatie voor vv Titan

Een nieuw geluidssysteem

VV Titan uit Nieuw-Weerdinge klopte eind 2023 bij Sport-Speaker aan voor een gebruiksvriendelijke en goed verstaanbare omroep installatie. De voorkeur gaat er daarbij uit naar een semi-mobiele installatie.

Pro AV heeft voor vv Titan een omroepinstallatie ontworpen en geleverd voor het hoofdveld.


Semi-mobiele installatie

De hele installatie is in een zogeheten flightcase geplaatst, waardoor de centrale apparatuur eenvoudig aangesloten (en ook losgekoppeld) kan worden van de vaste voorzieningen (zoals de luidsprekers). Daarmee is de omroepinstallatie semi-mobiel gemaakt.


Daardoor kan deze (relatief kwetsbare) apparatuur ook uit de omroeppositie weg worden gehaald wanneer het systeem gedurende langere tijd niet in gebruik is (ten tijde van de winterstop en ook zomers bijvoorbeeld). Op die manier blijft de apparatuur het beste beschermd voor ongewenste weersomstandigheden, maar ook voor vandalisme of diefstal.


Vriendelijk in gebruik

Om het systeem in werking te stellen hoeft men alleen de luidsprekerlijnen en stroom aan te koppelen. Met het touch bedieningspaneel kan eenvoudig de geluidsbron gekozen worden en het volume worden aangepast.

Als ‘bronnen’ kan gekozen worden uit een draadloze microfoon, een media-speler of via een ‘inprik’ bekabeld een eigen geluidsdrager.


Kijkend naar de toekomst is er ook een extra luidspreker uitgang beschikbaar om de spraakverstaanbaarheid in de hoofdtribune te verbeteren.


Luidsprekers

Op de ‘Ronnie Luiten Tribune’ zijn twee weersbestendige Sport Speakers geplaatst. De twee luidsprekers zijn krachtig genoeg om de toeschouwers langs de lijn te bereiken.

Voor het hoofdveld is gekozen voor de compacte variant met groot bereik, de Fonestar PF-35T.

Maar er is meer: Muziek tijdens de rust!

Om het systeem nog completer te maken is er een mediaspeler toegevoegd, deze mediaspeler omvat opties als:

  • Internetradio
  • DAB / DAB+
  • FM
  • USB
  • Spotify connect

VV Titan

VV Titan is een op 1 juli 1933 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Nieuw-Weerdinge, Drenthe. Thuishaven is het eigen sportpark. VV Titan heeft een eigen clublied, het Titanlied.

De club telt drie seniorenteams. De jeugdelftallen en vrouwenvoetbal het spelen onder de vlag van SJO NWVV/Titan, het samenwerkingsverband tussen NWVV en Titan. De samenwerking ging op 1 juli 1989 van start. NWVV/Titan speelt op de sportparken van beide clubs.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Pro AV is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccommodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.