Uitvaart
Talitha Koem Sneek
Uitvaart
Crematorium HaskerPoort, Oudehaske
Uitvaart
Uitvaartcentrum en Crematorium Sneek

Audiovisuele oplossingen voor uitvaartbranche

Muziek, maar ook beeldpresentaties of film zijn steeds vaker onderdeel van een mooi en passend afscheid. De perfecte afstemming van beeld en geluid is tijdens een uitvaartplechtigheid extra belangrijk en heeft daarom de volle aandacht van Pro AV.

Onze focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de beeld- en geluidsapparatuur. Zo beperken we de kans op fouten, crashes of falende apparatuur tot het absolute minimum.

Uitvaart op locatie

Mensen trekken steeds meer hun eigen plan als het om de uitvaart van hun naasten of henzelf gaat. Goed om te weten dat uitvaart op locatie ook mogelijk is. In het dorpshuis, de achtertuin of in de huiskamer of bedrijfshal: het kan allemaal.

Een mobiele geluidsinstallatie met ingebouwde accu en een krachtige versterker is de ideale oplossing voor een fraaie audiovisuele begeleiding van een begrafenisceremonie op locatie. Ook kan Pro AV de gehele techniek op locatie voor u verzorgen, inclusief audio –en beeldvoorzieningen en videoregistratie. 

 

Heeft u interesse in één van bovenstaande oplossingen of wilt u andere wensen met ons bespreken?
Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.