Zorginstelling
Frittemahof Sneek
Zorginstelling
Avondrust Makkum
Zorginstelling
Nij Ylostins IJlst
Zorginstelling
Bonifatiushuis Sneek

zorg 

Audiovisuele oplossingen voor de gezondheidszorg 

 

Werknemers binnen de zorg hebben baat bij efficiënt vergaderen. Met de juiste achtergrondmuziek voelen mensen in de wachtkamer zich meer op hun gemak, voelen bezoekers in de ontvangstruimte zich welkom en bewoners in een recreatieruimte kunnen zich beter ontspannen. Beeld- en geluidstechniek zijn niet meer weg te denken uit de zorginstellingen, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

 

PRO AV biedt de volgende audiovisuele oplossingen voor zorginstellingen, ziekenhuizen, gezondheidscentra en verzorgings– en verpleeghuizen:

 

Audio Multizonesystemen

 

Bewoners van zorginstellingen genieten op de veranda van vogelgeluiden. Mensen die in de wachtkamer wachten op hun behandeling zijn met achtergrondmuziek minder nerveus en gespannen. Medewerkers ervaren meer ontspanning tijdens de pauze wanneer in de kantine achtergrondmuziek klinkt.

 

Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en in elke ruimte heeft een andere muziekbehoefte. Met een audio multizonesysteem is het mogelijk om vanuit één installatie in meerdere ruimtes (zones) tegelijk verschillend geluid weer te geven. Er zijn eenvoudige zonesystemen met 2 of 3 zones maar het is zeker ook mogelijk om nog veel meer zones te creëren.

 

Narrowcasting

 

Met narrowcasting kunt u de wachttijd van de bezoeker in de wachtkamer veraangenamen. De narrowcastingschermen kunnen worden opgehangen in operatiekamers, wachtruimtes, recepties, kantines of worden ingezet voor dynamische bewegwijzering. Zo kunt u patiënten, bezoekers en medewerkers op een prettige en moderne manier informeren.

 

Vergaderingen | Presentaties | Lezingen

 

Vergaderingen die uitlopen: het is een van de grootste ergernissen binnen de zorg. Het is zaak om vergaderingen zo effectief en prettig mogelijk te laten verlopen. Gebruiksvriendelijke techniek die wérkt en een goede spraakverstaanbaarheid zijn daarin belangrijke elementen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor vergaderingen, maar ook voor presentaties en lezingen.

 

PRO AV biedt onder meer de volgende audiovisuele oplossingen:

  • Professionele videoconferencing met goede spraakverstaanbaarheid
  • Audiovisuele inrichting presentatieruimtes
  • Touchscreens
  • Professionele discussie- en vergadersystemen
  • Oplossingen voor draadloos presenteren met onder meer Barco Clickshare

 

Heeft u interesse in één van bovenstaande oplossingen of wilt u andere wensen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee! 

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.